Produkty
-
Filety bez kože
sú vhodné na sumčí perkelt, alebo na grilovanie i do šalátov
-
Filety s kožou
Koža Vám zaručí, že mäso sa pri tepelnej úprave nevysuší a navyše pri upečení do chrumkava, chutí výborne. Pre tých, čo napriek tomu kožu nejedávajú, sa dá pekne na tanieri oddeliť a nechať pre domáceho miláčika
-
Hlava
Hlava zo sumčeka afrického by určte nemala chýbať v tradičnom halászlé.
-
Ochutená rybacia zmes Klárka
Vďaka nej vykúzlite obed len za pár minút.
Stačí ju jednoducho opiecť na panvici a podávať so zeleninou.
Je ideálna k prívarkom, alebo s cestovinami.
Ugrilujte ju na grile a presvedčíte aj tých posledných "nejedákov" rýb:-)
-
Ryba pitvaná
je určená pre tých, čo majú radi rybu plnenú, vyprážané podkovičky, alebo jednoducho zapečenú v soli. Určite Vás príjemne prekvapí jednoduché vykosťovanie, sumček africký má totiž len chrbtovú kosť a žiadne ypsilonkové kostičky, ktorých má napríklad kapor neúrekom